Pana de inspiratie? Iata mai jos cateva mesaje potrivite pentru personalizarea acestor felicitari
Draga Doina, multumsc pentru toate mesajele si imaginile trimise si permitem sa-ti urez acum la inceput de an,multa sanatate,fericire si un sincer " La multi ani!"

Din ciresul vesniciei s-a mai scuturat o floare,dupa ce-a visat sub luna,dupa ce-a suras sub soare.dar in locul celei duse,alta floare vine acum,sufletul sa ni-l imbete cu nemaigustat parfum.Imbracati al vostru suflet in vesmant de sarbatoare si primiti cu bucurie,de la mine o urare:LA MULTI ANI!

Desi iarna se codeste Sa-si intinda haina grea, Ti-am trimis un fulg de nea, Cu toata dragostea mea... Tu in palma il primeste Si, chiar de va disparea, Va lasa in urma sa Dorul din inima mea... va uram un an mai bun si plin de bucuri gabi si patru

anul care vine sa-ti aduca numai bine.fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate.sacu plin cu bani si un calduros:LA MULTI ANII!!!:

Pentru traditie si frumos, pentru tinerete si prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gandului, sperantelor, asteptarilor, pentru tine un calduros LA MULTI ANI!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii