Pana de inspiratie? Iata mai jos cateva mesaje potrivite pentru personalizarea acestor felicitari
O SARBATORiM PE FECIOARA MARIA dar si pe tine si iti doresc sa fi mereu asa, blanda, buna si draguta cu toti cei din jur. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om care traieste dupa deviza “IUBESTE! UITA ! IARTA ! Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.

Sa ai o zi frumoasa! Sa te bucuri de numele pe care-l porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa! La Multi Ani!

Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf.Maria si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci ! LA MULTI ANI ! Este posibil sa nu pot sa-ti trimit in ziua de 15 August felicitari asa ca iti trimit anticipat salutari si o sincera urare de LA MULTI ANI !

Azi fiind o mare sarbatoare,Sf.Maria si ziua numelui tau ,primeste din partea mea multe urari de bine,sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor !Dumnezeu sa te calauzeasca in tot cea-ce faci ! LA MULTI ANI !

O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine.O floare si un La multi ani foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii