Felicitari » Mesaje 8 Martie » Vizualizare mesaj

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos.La multi ani tie,mamei si bunicii tale!Va pup!

Alte mesaje din categoria 8 Martie
I-ti doresc tot binele din lume sa ai parte numai de fericire si realizariin viata ..Iubirea nu-ti va lipsi niciodata vei fi iubita zi de zi,noapte de noapte clipa de clipa atat ca eu voi fii in aceasta lume..Te iubesc mai mult ca orce si iti spun din suflet un sincer La Multi Ani..

Nu dispera cand viata grea te apasa, si nici nu plange al tau destin, Caci dupa greu e viata mai frumoasa, asa cum dupa ploaie e cerul mai senin. Fii fericit(a)..............o meriti !!! Al tau pe veci.........

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos.

cu ocazia zilei femeii iti dorim multa sanatate fericire si numai bine !
La multi ani ! te saruta cu mult drag veta,viorel,andrei,adi anamaria si ionica

Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei.Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....
De 8 Martie va urez atat sa fi-ti atat de frumoasa,deosebita ,fericita si inconjurata de cei dragi incat sa aveti zambetul pe buze pana la urmatoarea zi a femeii.


Cu drag, eleva dumneavoastra MARIANA

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii