Felicitari » Mesaje Absolvire » Vizualizare mesaj

Cu ocazia absolvirii liceului, iti uram succes in continuare, pe drumul ce il vei alege! Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii si sa te indrume spre calea cea buna a vietii! Mult succesc draga noastra!

Alte mesaje din categoria Absolvire
Ai absolvit intr-un final, hai sa sarbatorim – sa bem in nestire, sa ajungem la Antena3 sau Realitatea..sub forma de stire.

Felicitari cu ocazia absolvirii cu brio al masteratului! Mult succes in continuare si bafta la invatat pentru exemenele de doctorand!

Meriti si vei avea o viata frumoasa si fericita. Trebuie sa-ti alegi cu grija idealurile si sa tintesti cat mai sus. Munceste cu placere pentru a avea mereu success. Fii sincer cu oamenii si ajuta-i atunci cand poti, dar nu-ti lasa soarta in mainile lor. Doar tu iti poti face viata mai usoara si mai frumoasa. Lupta cu toate fortele pentru a-ti atinge scopurile.Felicitari cu ocazia absolvirii.

Felicitari pentru absolvire! Acum ca ai devenit adult paseste inainte! Indrazneste! Iar daca pamantul spre care inaintezi nu exista inca, Dumnezeu il va crea special pentru a-ti rasplati indrazneala.!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii