Felicitari » Mesaje Declaratii » Vizualizare mesaj

Oricat de speciale ar fi cuvintele, nici macar nu pot sa-ti spuna despre toata dragostea ce ti-o port in suflet.Esti pentru mine totul...si ceva in plus.Te iubesc ca existi, te iubesc ca ma faci sa sper si sa cred in tine.Te iubesc pentru ca te iubesc.O privire, cred ca ar fi deajuns sa intalegi cat de mult te iubesc si cat de mult am nevoie de tine, de dragostea ta.Foarte sincer iti spun, serios iti repet..."TE IBESC". Dupa cum am spus "numai pentru cei care intaleg ce inseamna cu adevarat cuvantul cu numele "DRAGOSTE""!

Alte mesaje din categoria Declaratii
Acum 20 de ani, intr-un anumit spital s-a nascut un ingerash, acel ingerash esti tu, fie ca flacara din torta fericitii sa arda langa sufletul tau, fie ca ploaia de ingerashi de sus sa vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vietii sa-ti fie presarat cu petale de trandafiri, fie ca luna si stelele sa aprinda in inima si sufletul tau, doar dragoste si fericire!!..,dar sa n-o mai lungim...aaa, era sa uit, ai imbatranit cu un an...LA MULTI ANI

Prietenia-i floare rara, apare cu adevarat doar intre sufletele pereche si dainuie dincolo de viata: Sa-ti fie-n viata drumul lin , cu dimineti cu soare, sa ai pe lume cer senin fara necaz ce doare!

Dragostea mea nu disperacind greutatea te apasasi nici nu plingedupa un alt destin cacidupa lacrimi.dragosteai frumoasa cum dupa ploaie cerul e senin. te iubesc puiut mai mult decit iti poti imagina dragostea pt tinee nemarginita as vrea tare mult sa vezi asta si sa nu te mai compori asa rece cumine pt mine esti singura persoanape care am iubito asa cum te iubesc pe tine TE IUBESC MULT DRAGOSTEA VIETI MELE

Te iubesc la fel cum iubesc soarele, te iubesc asa cum iubesc aerul proaspat de munte, te iubesc asa cum iubesc viata, te iubesc pe tine dragul meu pentru ca esti, un om minunat.

Te-am ales sa te iubesc Ca am sa-ti indeplinesc toate dorintele, o sa am grija de tine. N-am sa las niciodata ca zambetul tau sa dispara de pe chipul tau. In vremuri bune sau grele vom fi intotdeauna impreuna. Asa cum genele nu se despart niciodata de ochi. Tu vei visa, iar eu iti voi implini visele. In caldura arzatoare a soarelui, eu voi fi umbra ta. Iar cand iti va fi frig, iti voi oferii caldura. Cand ploaia te va deranja voi schimba directia norilor.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii