Felicitari » Mesaje Dor » Vizualizare mesaj

Mi-e dor de tine..mi-e dor de ochii tai limpezi ca apa..mi-e dor de buzele tale dulci ca mierea..mi-e dor de vorbele tale..mi-e dor sa-ti simt respiratia..mi-e dor de mangaierile tale..mi-e dor de imbratisarile tale.Te vreau langa mine!!!

Alte mesaje din categoria Dor
Mi-e dor de tine. De buzele tale senzuale... Vreau sa te am aproape, sa te strang in brate, sa te sarut. Sa ne contopim amandoi intr-un sarut pasional. Sa ne imbatam cu dragostea ce ne imbratiseaza, t

Mi-e dor de ochii blanzi,ce ma priveau in noapte. Mi-e atat de dor sa ma alinti si sa te am aproape. Mi-e dor de-ale tale buze dulci ce imi vorbeau in soapte. Urasc noaptile lungi, timpul ce ne desparte. Te vreau langa mine aici ..dar stiu ca nu se poate. De mine - aminte sa-ti aduci. Cand vei uita de toate.

Mi-e dor si-atunci cand te zaresc, Trecand prin casa ca un…meteor, Momentul sublimului tau zbor, Cand” sari” direct din usa …. in dormitor. Si defilezi astfel, prin viata mea, Exact ,ca la orisice….manifestare, Dar fara ca sa simulezi, macar, Un zambet sau vre-un gest … de-ncurajare!? Am invatat ca sa vorbesc cu amintiri Sa nu cumva sa te conturb, macar cu-o floare, Sa crezi, ca ai alaturea (vecinul)un… surdo-mut, Ce nu-i capabil chiar nimic sa-ti….. ceara !? Sunt bine acum, sunt “impacat” si “relaxat”, Privesc spre anii grei si batranetea care vine, Am amintiri de cald, care sa-mi tina, Dar mie, tot mi-e ingrozitor de dor…. de tine !

Dorul ma arde, mai tare decat sarutarea orelor tarzii care imi promit ca fiinta ta va ajunge la mine si imi va alina buzele cu sarutul tau...

Fluturas frumos , Lasa-te mai jos Pe acesta floare Ca dorul ma doare .

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii