Categorii de felicitari

Felicitari » Mesaje Dragobete
am doi ochi care vor sa te vada,am doua maini ce vor sa te imbratiseze,am doua buze ce vor sa te sarute,dar am o singura inima ce bate numai pentru tine !!!
Fiecare apus aduce o amintire... Fiecare rasarit aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata... Sunt orele in care esti departe de mine.
Fiecare clipa in care nu te vad este o clipa pierduta si te iubesc..mi-as da viata pt tine si in fiecare secunda esti in mintea mea si nu te pot scoate din ea viata mea nu ar avea rost fara tine!
hai sa impartim lumea : marea tie si valurile mie,cerul tie si stelele mie,soarele tie si lumina mie,dar mai bine....totul tie si tu mie !!!!!!
am doi ochi care vor sa te vada,am doua maini ce vor sa te imbratiseze,am doua buze ce vor sa te sarute,dar am o singura inima ce bate numai pentru tine !!!
inchide ochi si saruta-ma, lasa-te purtata de valul vietii.......pup dulce iubita si iti doresc tot ce este mai bun din viata......
Sa-ti aduca Dragobetele un an plin de bucurii, fericire, sanatate si multa izbanda in tot ceea ce ti-ai propus! Sa fii iubita si sa-l iubesti inzecit pe cel care iti va deveni sot! La Multi Ani si sa fiti fericiti impreuna!
Fiecare clipa in care nu te vad este o clipa pierduta si te iubesc..mi-as da viata pt tine si in fiecare secunda esti in mintea mea si nu te pot scoate din ea viata mea nu ar avea rost fara tine!
Si uite cum dintr-o pura intamplare, soarta mi te-a scos in cale. Eram noi doi si o pasiune ce ne lega mai presus de cele pamantesti, eram greu de inteles, dar stapani peste o iubire ce invingea totul, o iubire suprema greu de egalat...
Sa ma faci cea mai fericita fiinta, sa traiesc pentru totdeauna in al noualea nor asa cum ma faci sa traiesc acum. Niciodata sa nu uitam cuvintele ce ne incanta ziua, simple si minunate, spuse in cel mai calduros mod, sa nu uiti niciodata sau sa incetezi a spune TE IUBESC!
Oricit de simplu, pe atit de complicat, sper ca indata ce-ai vazut mesajul, ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat.
Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai; vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gindul la tine liniste. Te iubesc!
E o zi cind sufletul invinge orice urma de tristete, cind tot ce a fost greu ti se pare usor, e Ziua Indragostitilor!
Dumnezeu, inainte de a crea DRAGOSTEA, te-a creat pe TINE, apoi DRAGOSTEA ca sa iti fie daruita. Dupa toate acestea m-a creat pe mine sa ti-o pot DARUI.

Te iubesc si fiecare zi cu tine este
Valentine's Day si va fi mereu pentru eternitate!
De Valentine's Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii... invata sa fii fericita, cu ajutorul iubirii... iubeste, iubeste si sa fii iubita!
Ai parut ca un curcubeu, mi-ai luminat cele mai intunecate si nepatrunse ganduri... am stiut atunci ca trebuie sa vin la tine... de atunci suntem un univers, fiecare stea e a noastra, fiecare rasarit e prntru noi iar apusul e doar o chestiune de timp... te-am asteptat cum asteapta desertul ploaia esti ceea ce ursitoarele mi-au prezis dar nu mi-au spus unde sa caut... erai langa mine, dar ce mult mi-a luat sa te gasesc... sa-ti spun cat te iubesc.
Ca o dovada a dragostei noastre, Ziua Indragostitilor va fi cea mai frumoasa zi de cand suntem impreuna, va fi o floare pentru iubirea noastra pura.
Nu trebuie sa exista o zi anume, desemnata de noi, oamenii, pentru
a-ti declara iubirea.

Aceasta stare DIVINA trebuie sa ne insoteasca in toate clipele vietii noastre, fata de tot si de toate, cele create de DUMNEZEU.

Multumesc TATALUI CERESC ca ne-dat tuturor oamenilor de pe planeta Pamant aceasta stare, numita IUBIRE.
Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea!
Iti spun asta si de Dragobete si ti-as spune in fiecare clipa, care ma doare cind nu sunt linga tine!!!
Noaptea e atat de rece si intunecata fara tine...Nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fim impreuna... Te iubesc!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii