Categorii de felicitari

Felicitari » Mesaje Florii
In univers sau pe pamant, In suflet cald, dar si in gand, Nimic nu e intamplator Nici apa care curge din izvor Nici ca lumina vine de la soare Nici ca porti numele de floare Sa-mi permiti acum sa-ti spun "La multi ani" şi-un an mai bun.
Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tinar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti! tomuta
De Floriii iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La Multi Ani!
As vrea sa sorb nectarul sufletului tau, sa ma imbat cu mireasma zambetului tau, sa fiu cuprins de vraja imbratisarilor tale, precum petalele din aceasta floare. La multi ani de Florii!!
Pentru cea mai minunata floare din viata pamanteana - un gand sincer de respect si de iubire pentru ea si pentru toate florile parfumate din viata noastra-femeile. La multi ani de Florii!
Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tinar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti!
La multi ani, sanatate si fericire ! Sa ciocnim un paharel, celebrand un ''Floricel'!'
As vrea sa fiu o lacrima sa ma nasc din ochii tai, sa traiesc pe obrazul tau si sa mor pe buzele tale.
Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!
Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii