Felicitari » Mesaje Multumesc » Vizualizare mesaj

Multumesc pentru faptul ca astazi nu m-ati uitat, pentru gestul de a imi aminti ca imi sunteti aproape si pentru faptul ca mi-ati smuls un zambet si am inteles ca am prieteni.

Alte mesaje din categoria Multumesc
pe aleile gandurilor, dimpotrivă, inima se intinde pană la tine, tinde sa repare depărtarea ca un raspuns la timpul ce trece atingandu ne. mă impinge in departare, mai scurt, instantaneu, cand e veselie și apropiere intre gandurile noastre vibrationale, mai lungi, elastice, prelungite cand doar imi este dor de tine, dar, un dor puternic ce nu mă lasă sa mă așez in tihnă, care mă adoarme la netimp, si mă trezește in acelasi fel, după mirajul intalnirii noastre, al vorbelor rascolitoare,-spuse, ce mă visez ca-n paradis,...

Iti multumesc pentru ce esti, Iti multumesc pentru ca esti, Iti multumesc ca reusesti, Sa ma iubesti, asa cum sunt. Te rog sa nu dispari in fum, Sa nu ma lasi singur pe drum, Sa vii cu mine brat la brat, Sa ne iubim mai infocat ! In palma un fluture de ai fi, Te-as alinta si zi de zi, Ti-as repeta neincetat, Iubirea...suflet destinat !!! Iti multumesc Pitic frumos !!!

Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine si mi-ai fost aproape in aceasta zi .Fie ca norocul si fericirea sa-ti fie tovarasi de drum mereu , sa fi sanatoasa si sa ai parte de impliniri pe toate planurile!

A fost usor sa treceti peste petale Dar mult mai greu a fost sa treceti si peste spini. Acum primiti o mica usorare a multora succese si-a multor amintiri. Te scalzi in ele si intr-o clipa te invaluie placerea E SCURTA, dar plina-i de putere... Iti sta in fata inca un an cei plin cu mii de clipe Eu va doresc ca sa fiti prin ele cu aripe Sa stiti s-alegeti petale fine ca sa te-miresmezi Sa stiti sa treceti piciorul bine prin spinii de pe crengi Sa stiti sa daruiti iubire cum o fac florile Sa stiti sa luminati mereu cum o fac zorile. La multi ani,sanatosi si binecuvintati.

Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine si mi-ai fost aproape in aceasta zi .Fie ca norocul si fericirea sa-ti fie tovarasi de drum mereu , sa fi sanatoasa si sa ai parte de impliniri pe toate planurile!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii