Felicitari » Mesaje Sf. Constantin si Elena » Vizualizare mesaj

In aceasta sfanta zi, va doresc numai bine ,multa fericire, indeplinirea tuturor dorinteleor, si fie ca Sf Elena sa va calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI !

Alte mesaje din categoria Sf. Constantin si Elena
Draga Costica, In aseasta sfanta zi,iti dorim din suflet numai bine, cu Multa Sanatate,Multa Fericire,Implinirea Tuturor Dorintelor, Si fie ca Sfintii Constantin si Elena,sa te apere de rele si sa te calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI !!!

Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet,sanatate,admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!!!Si fie ca, Sfinta Elena ,al carei nume il porti,sa vegheze si sa te ajute, si EA,in toate clipele vietii tale si a celor dragi tie!!! La Multi Ani !!!La Multi Bani!!! Cu mult drag, Sanda Mamula

Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani!

La zi aniversara noi iti uram numai de bine, iti dorim sanatate, implinir, realizari si iti uram un sincer "La multi ani!"

Fie ca adierea vintului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mingie cu mirosul imbietor al florilor de mai iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii