Felicitari » Mesaje Sf. Victor » Vizualizare mesaj

De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor..iti doresc eu tie!

Alte mesaje din categoria Sf. Victor
La zi aniversara noi iti uram numai de bine, iti dorim sanatate, implinir, realizari si iti uram un sincer "La multi ani!"

Pentru ca esti atat de bun, de dragut si de loial, imi doresc ca Sf. Victor, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc!

De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta dar, iti spunem zambind " La Multi Ani!"

Calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai in ochiii tai priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite... La Multi Ani Victoria!

De Sf. Victor, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii