Categorii de felicitari

Felicitari » Mesaje Zi de nastere
din mici crengute de cristal,din flori si din iubire,ti-am impletit un LA MULTI ANI ,noroc si fericire
Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei deja in buchet. La Multi Ani!
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele

sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare,
sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare,
sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite,
sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite...
La Multi Ani!!!!
Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La Multi Ani!
Iti multumesc ca ai urcat in barca vietii cu mine, mereu vom naviga impreuna pe acest pamant.
Sub tavan de stele,
Si cu bani si fara bani,
Intr-un miez frumos de noapte,
Lumea-ti spune "LA MULTI ANI"
Iarta-ma ca am intarziat la intalnire, stiu ca astazi este ziua ta, de aceea am alergat sa iti iau un cadou, si m-am impedicat.. dupa aceea m-am ridicat, am fugit repede la magazin, vandusera cadoul la care ma gandisem, nu stiam ce sa iti iau, am fugit la alt magazin, am alunecat pe-o coaja, am dat peste oameni care s-au speriat si au crezut ca sunt un hot au vrut sa sune la politie a trebuit sa le explic totul si mi-au zis ca cel mai frumos cadou pentru tine este sa iti fiu alaturi la greu si la bine! Inainte sa tipi la mine lasa-ma sa iti zicLa Multi Ani si un sincer Te Iubesc!
Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar zile insorite si multa fericire!
Sa ai mintea limpede, sa fii sanatos la trup, iar sufletul sa-ti fie mereu curat! Fiecare rasarit de soare sa-ti lumineze zilele si fiecare apus sa-ti aprinda noptile!
de ziua ta, ce-ti rade-n prag
si porti frumosul nume
eu iti doresc tot ce-i mai drag
si mai frumos pe lume
Un cer albastru fara nor
vreau viata ta sa fie
sa ai in cale numai flori
MULTI ANI, NOROC, si MULTA BUCURIE!!!!!!
De ziua ce astepti in prag
Si de frumosu-ti nume
Eu iti doresc tot ce-i mai bun
Si fericire-n lume ! nume Eu iti doresc tot ce-i mai drag
Si fericire-n lume !
exista o constelatie a fericirii,fie ca cea mai luminoasa raza de soare sa-ti indrepte pasii spre ea exprimand etern fericirea!
La multi ani cu sanatate,sa ai bani,sa ai de toate.Sanatate la mai mare..fericire cat curpinde.O zi fericita,plina de impliniri!
O viata traita frumos plina de ginduri curate,in demnitate ,cu satisfactia lucrului facut din suflet,viata care atrage admiratia celor din jurul tau si multumirea de sine !Traind asa, vei primi negresit ploaie de binecuvintari !
cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti d l viata:dragoste,bucurii,ganduri senine,lumina in suflet,speranta intr.un viitor mai bun si un sincer si calduros"LA MULTI ANI"
La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!
iti urez bucuria soarelui de dimineata,lacrimile fericirii si dragostea pura a viselor tale
Un cer senin si fara nori, viata ta sa fie
Sa ai in cale numai flori,succes si bucurie.
Iti doresc in calea vieti sa urci treptele iubiri si pe drumul ce vei merge sa infloreasca trandafiri LA MULTI ANI
cu ocazia,zilei ce iti prinde bine anii tineretii,si prinderii celei de-al 15-lea buchet de flori vietii taleiti dorimsa ai parte de fericiri,bucurii si totodata implinirea tuturor dorintelor tale in viata
te pupam toti!
« < 3 - 4 - 5 - 6 - 7 > »

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii